فروش مجموعه آموزش جامع + طرح توجيهي توليد تافي و شکلات با ظرفيت 600 تن در سال | فروشگاه اینترنتی ایزیلی

فروش مجموعه آموزش جامع + طرح توجیهی تولید تافی و شکلات با ظرفیت ۶۰۰ تن در سال

  • بهمن ۹ام, ۱۳۹۱

مجموعه آموزش جامع + طرح توجیهی تولید تافی و شکلات با ظرفیت 600 تن در سال

توضیحات درباره مجموعه آموزش جامع + طرح توجیهی تولید تافی و شکلات با ظرفیت ۶۰۰ تن در سال :
این مجموعه در یک عدد سی دی اماده و فراوری شده و شامل مجموعه فایل های مرتبط با این طرح توجیهی و کارآفرینی میباشد.
در بخش زیر شما می توانید فهرست موجود در طرح توجیهی مرتبط با این مجموعه را مشاهده نمایید.

موضوع طرح : تولید شکلات و تافی
ظرفیت : ۶۰۰ تن در سال
۱۴۸۸ میلیون ریال / سرمایه گذاری کل: ۸
۱۵۸ میلیون ریال / سهم آورده متقاضی: ۸
سهم تسهیلات: ۱۳۳۰ میلیون ریال
دوره بازگشت سرمایه: هجده ماه
میزان اشتغالزایی : هجده نفر
مقدمه :
شکلات کاکائویی و تافی به عنوان ماده غذایی انرژی زا و مصرفی می باشد که بیشتر بعنوان
تنقلات مصرف م یشود. شکلات و تافی در شرایط عادی محیط دو ماه ماندگاری دارد.چنانکه بیش
از یکسال در انبار بماند خواص و کیفیت خود را از دست م یدهد. انبار محصول شکلات و تافی
بایستی دارای جریان هوای مناسب بوده، انبار شکلات باید با رطوبت نسبی ۶۰ % و درجه حرارت
آن ۱۶ تا ۱۸ درجه سانتیگراد م یباشد. تحت شرایط مذکور شکلات بمدت ۶ ماه با کیفیت خوب
باقی خواهد ماند. به طور کلی شکلات باید در درجه حرارت های پایین نگهداری شود.
چنانچه این محصول با نسبت درصدهای لازم در فرمول تولید شود رقیبی برای کالاهای مشابه
خارجی م یباشد و همچنین م یتواند جهت صادرات در بازارهای خارجی منطقه استفاده گردد.
دانه های کاکائو ممکن است از نظر اسانس به دو گروه اصلی تقسیم شوند گروه اول شامل دانه
های قوی از نظر اسانس بوده و گروه دوم انواع دانه های ضعیف از نظر اسانس خواهد بود. در
صنعت شکلات از دو نوع دانه کاکائو استفاده م یگردد. گروه اول دانه های خوب بوده که محصول
آن کره کاکائو است و معادل ۵۶ % کاکائوی خالص است . گروه دوم دانه های متوسط و ضعیف
است که محصول آن پودر کاکائو بوده و معادل ۴۴ % کاکائو خواهد بود. پودر کاکائو معمولا بین ۸
تا ۲۷ % چربی دارد . در صنعت شکلات سازی ، دانه های بو داده شده پس از آسیاب به صورت
مس ( لیکور ) در م یآید.
روش تولید :
با توجه به تنوع طلبی شکلات و تافی ، تولید آن دارای مراحل مختلف بوده و با عنایت به درصد
کاکائو ، گلوکز و همچنین مواد افزودنی مصرفی در هنگام تولید فرمولهای مختلفی را دارا می باشد.
لیکن از نظر کلی و به طور اختصار به شرح خط تولید می پردازیم.
ابتدا شکر سفید مورد مصرف را داخل آسیاب ریخته تا از صورت دانه بندی به صورت پودر
شکر درآید و سپس آب و شیر خشک و روغن را به پودر شکر افزوده و همه را در دیگ پخت دو
جداره قرار م یدهیم. محلول به دست آمده به طرف دیگ تافی هدایت م یشود و در دیگ تافی
کاکائو ( به صورت پودر یا کره کاکائو ) و لستین و انواع اسانس مصرفی و سایر افزودنی ها به آن
اضافه شده و به وسیله میکسر بالای دیگ به هم آمیخته گشته و خمیری یکنواخت تشکیل
می گردد. که بعد از توقف کوتاهی شکلات آماده است. به طرف دستگاه پرکن هدایت م یگردد و
بعد از شکل گرفتن توسط دستگاه فرم دهنده به ماشین بسته بندی منتقل شده و در دستگاه مذکور
با رعایت نکات بسته بندی مناسب که ممکن است به صورت کاغذ مومی آلومینیومی و یا سولفان
باشد، بسته بندی شده و جهت جلوگیری از فاسد شدن و تغییر شکل در داخل فریزر قرار گرفته و
بعد از مدت کوتاهی به داخل کارتن انتقال یافته و سپس به انبار محصول تولیدی حمل م یگردد.
لازم به ذکر است که در مورد تولید تافی پس از دستگاه فرم دهنده به فر پخت منتقل شده و از
آنجا به دستگاه بسته بندی انتقال م ییابد. اصولا شکلات در شکل های مختلف ، بنابر تقاضای بازار
تولید م یشود، ولی بهترین اندازه از نظر وزن ۱۵ الی ۳۵ گرم م یباشد.

در ضمن لازم به یاد اوری است که به همراه این مجموعه فایل ها و مجموعه های آموزشی مرتبط ضمیمه و ارسال می شود که راهنمای بسیار جامعی برای شما عزیزان در راستای ایجاد شغلی بهینه و پربارخواهد بود.
تمامی فایل های این مجموعه به صورت
word
یا
pdf
و
power point
است که در زمینه طرح فوق جمع اوری شده است
در ضمن فایل طرح توجیهی که در بالا ذکر شد به صورت فایل word می باشد و به راحتی این طرح توسط شما قابل ویرایش می باشد.
لطفا در صورت تهیه مجموعه ما به راهنمای استفاده از این مجموعه دقت فرمایید.
نکته برای آن دسته از افرادی که به دنبال اطلاعات دیگر هستند :
این مجموعه بدون شک و مطمئنا راهنمایی کم نظیر برای تجار و یا تولید کنندگان صنایع و مشاغل مرتبط می باشد به طوریکه بعضا راهنمایی برای نحوه و شیوه بهینه تولید محصول نیز از نتایج پر ثمر این محصول می باشد می باشد که مطمئنا برای این دسته مفید است.

این مجموعه تنها توسط شرکت نوین پرداز تهیه و فراوری شده است و هر گونه تکثیر و کپی برداری از این اثر ممنوع و مشمول قانون کپی رایت می باشد.

نحوه خرید اینترنتیمجموعه آموزش جامع + طرح توجیهی تولید تافی و شکلات با ظرفیت ۶۰۰ تن در سال :
لطفاً برای خرید سریع و راحت مجموعه آموزش جامع + طرح توجیهی تولید تافی و شکلات با ظرفیت ۶۰۰ تن در سال بر روی دکمه خرید پستی کلیک کنید و فرم سفارش را تکمیل نمایید.

قیمت: ۱۵۰۰۰ تومان
خرید مجموعه آموزش جامع + طرح توجیهی تولید تافی و شکلات با ظرفیت 600 تن در سال


برچسب ها : , , , , , ,